10 Ekim 2010 Pazar

Aptallık

İplerin kendi elinizde olduğunu düşündüğünüz zaman aptalın teki olursunuz.Böyle makbul görürler.Aslında size yakışan sıfatta budur belki de.. Aptal olursunuz çok sevdiğiniz zaman. El üstünde tutunca,üzerine titreyince ve bu tonlarda bir sürü dağarcık hükmünde. Mesala aşkınızdan tam ölüyorken. Diliniz bile dönmüyorken. Tuhaf. Özgürsünüz ama bu düşüncenize karşın akl-ı kıt bir ton arkadaşa sahipsiniz. Sizi dinlediğiniz müzik veya giydiğiniz kıyafet ile tanıdığını düşünen saçma salak dostlar işte.Bir işleri düştüğünde mi ? En güzeli en fikirlerine sadık olanı sizsinizdir. Onu yapmadığınızda ise ana avrat sövmüş gibi,en gereksiz adamı olursunuz dünyanın. Unutmayın,paranız varsa siz sürersiniz  arabayı. Olmadığı zamanlar da arka koltukta pisleyen boktan bir veletsiniz. Bu işler böyle. Adını hangi kendini bir şey sanan koyduysa,böyle.
Aslolan ne biliyor musunuz? Çizebilmesi insanın kendini. Ne zaman eline bir tual alsa düşüncelerini oturtabilmesi aynen durduğu yere. Ha bir de yalaka adam. Yalaka olan adam boş adamdır. Tükürdüğünü yalar dediğimiz an,şikayeti yanlış tarafından kıvırıp atmış sayılırız çünkü ona göre o tükürükte ondan çıkmıştır. Hay a-salak hay süper salak. Sen aklının tohumlarını her çıktığın basamakta üçer beşer bırakırsan yukarıya çıktığında kim dinler seni ? Kim dinler oğlum.
Geriye bir şey kalıyor ister 10 ister 100 yıl yaşayın.
 "İnsanlık." Ömrünüz boyunca bir şeyler alıp kendinize kattığınızda insanlık.Kendinizden ödün verip ateşi en başından yangına verdiğinizde.Hiçbir zaman insanları sevmiyorum demeyin. Ama unutmayın kaybettiğiniz an umurlarında bile olmuyorsunuz...


Bu arada ben ne yapıyorum yaa ? 
Nasihat Girl oldum 10 dakika da,e tarzım cool,bay


STarcan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder